Laminasyon Makinaları


SARFF

Sarff 230M Laminasyon Makinesi A4 420W 15301010

43441
₺7.522,44 ₺6.268,70 + KDV

SARFF

Sarff LM380 Laminasyon Makinesi A3 15301021

46109
₺3.137,52 ₺2.614,60 + KDV

SARFF

Sarff 330M Laminasyon Makinesi A3 15301011

47643
₺9.796,68 ₺8.163,90 + KDV

SARFF

Sarff Lm236 A4 Set Laminasyon Makinesi

49570
₺2.433,24 ₺2.027,70 + KDV


LAMİNASYON MAKİNALARI

Belgeler ofis hayatının en değerli şeylerinden biridir. Belgelerin, evrakların, dosyaların başlarına bir şey gelmesini asla istemeyiz. Ama onları kimi zaman dış etkenlerden korumak hiç de kolay olmuyor. Dilediğimiz kadar dikkat etmeye çalışıyor olsak bile kağıtlarda buruşukluk, parmak izleri, kenarlarında yıpranmalar, lekelenmeler ve akla gelebilecek her türlü dış etkenler ne yazıktır ki başımıza gelmektedir. İşte bu durumlarda belge ve evraklarımızı her dış etkenden, ısı ve ışık gibi olası durumlardan muhakkak korumamız gerekmektedir. Peki belgeleri nasıl koruyacağız? istekirtasiye.com un sizlerin beğenisine sunmuş olduğu laminasyon makinesi sayesinde bu dertlerinizden kurtulma imkanınız var.

Laminasyon cihazınız ile birçok çeşitli ihtiyaçlarınızı gerçekleştirmeniz mümkün. Buna bağlı olarak pvc filmleri ile bu makineleri pcv kaplama makinesi olarak da kullanabiliyor, lamine edebiliyorsunuz. Laminasyon sizlere ambalaj içindeki ürünlerinizin mürekkep ile temasını önlemesini sağlamaktadır. Işıkla temasını keser ve dış etkenlerden oldukça korurlar. Ayrıca ambalajı ile de çok hoş bir albenisi oluşacağına emin olabilirsiniz. istekirtasiye.com üzerinden ilgili kategoriden laminasyon makinesi çeşitlerini inceleyebilir ve size en uygun olan ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Kağıt türlerinden A3 ve A4 laminasyon makinesi için uygun ebatlardadırlar. Laminasyon makineleri iki, üç ve ya daha fazla cam plakanın aralarında renkli bağlayıcılar ya da şeffaf da olabilmek üzere desteği ile basınç ve ısı etkisi altında birleştirilmesi için kullanılmaktadırlar. Bunların en büyük örneğini eski kimlikler ile verebilmekteyiz. Kimliklerin üzerindeki pvc kaplamayı bu makineler yardımı ile yapabilmekteyiz.

Alanında en kaliteli olan markaları bir araya getiren istekirtasiye.com’dan satın alabileceğiniz ve laminasyon makineleri markaları arasında en çok tercih edilen ise tabii ki sarff laminasyon makinesi diyebiliriz.

LAMİNASYON MAKİNASI FİYATLARI

Ofislerinizin en değerli belgelerini ve evraklarını en iyi şekilde muhafaza edebilmenize yardımcı olan laminasyon makinaları ofisinizin en gözde ofis kırtasiye malzemelerinden biri olma yolunda ilerlemektedir. Bu vazgeçilmez ve kullanışlı olan laminasyon makinesi fiyatları en uygun fiyatlar ile istekirtasiye.com üzerinden beğeninize sunulmaktadır. Tek yapmanız gereken adresimizi ziyaret ederek sizin için en kaliteli markaların laminasyon makinelerini ürünleri arasında bulunduran istekirtasiye.com’dan inceleyerek satın almak olacaktır. En ucuz laminasyon makinesi satın alabilmek için doğru adrestesiniz. Keyifli alışverişler!