Yüz Koruyucular - Baretler


ESSAFE

Essafe Darbe Emici Şapka 52-60 cm GE 1002

42367
₺101,60 ₺92,36 + KDV

ESSAFE

Essafe GE1548 Baret Ense Ayarlı Vidalı Beyaz

42371
₺105,56 ₺87,97 + KDV

ESSAFE

Essafe GE1548 Baret Ense Ayarlı Vidalı Sarı

45467
₺105,56 ₺87,97 + KDV

ESSAFE

Essafe GE1548 Baret Ense Ayarlı Vidalı Turuncu

45468
₺105,56 ₺87,97 + KDV

3M

3M Peltor G3000 Ayarlanabilir Baret Beyaz

47054
₺851,93 ₺709,94 + KDV


BAŞ VE YÜZ KORUYUCULAR – BARETLER

Vücudumuzda korumamız gereken en önemli bölgelerimizden biri başımızdır. Darbelere karşı kolaylıkla yaralanmalar, ezilmeler ve çok daha tehlikeli durumlarda hayati önem taşımaktadır. Bu yüzden gündelik hayatımızda başımız korumamız gereken bir bölgemizdir. Özellikle çalışma ortamlarında göreviniz sebebi ile başınızı her durumdan korumanız gerekiyor olabilir. Burada devreye baretler giriyor. Baret, başımızı bir yere vurduğumuzda, bir cismin başa düştüğünde ya da bir şeyin başa çarpması durumunda onlardan koruma amacı ile kullanılmaktadır. Baretler oldukça sağlam, her bir darbeye uygun olarak üretilmiş, elektriğe karşı oldukça dayanıklı ve ağırlığının insana rahatsızlık vermeyeceği şekilde plastik deri gibi uygun malzemelerden yapılmaktadırlar. Baretler, gövde baş bandı ve çevre bandından oluşmaktadır. Başınıza takarken herhangi bir zorlanma yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Baret genellikle, metal ve metalürji yelpazesinde, inşaat, madencilik, itfaiyelerde ya da mühendislerde kullanılmaktadır. Kullanım alanlarına göre baretlerin rengini farklı görmeniz de pek mümkün. Örneğin yangınla mücadele personellerine kırmızı baret kullanımı uygunken işçilere sarı renkli baretler uygun görülmektedir. Mühendis bareti mavi renkli baret, formenlere turuncu renkli baret, üst düzey yöneticilere ise rengi  beyaz baret daha uygun görülmektedir.

İşte Kırtasiye sizlerin iş güvenliğinizi de önemseyerek ürün yelpazesinde baş ve yüz koruyucu baretleri de bulundurmaktadır. İş yerlerinizin çalışmasında eğer bu tip korunması gereken tehlikeli dış etkenler varsa bu baretlerden satın alarak personellerinize yada kendinize takmayı ihmal etmemelisiniz. İşte Kırtasiye üzerinden satın alabileceğiniz bazı ürünler ise şöyledir; inşaat bareti, madenci bareti, elektrikçi bareti gibi alanınıza ait baretleri bulabilirsiniz.

3m baret ve essafe baret gibi kaliteli markaların baretlerini sitemiz üzerinden kolaylıkla inceleyebilir ve iş ortamınız için en haliteli baş ve yüz koruyucu baretleri hemen satın alabilirsiniz.

BAŞ VE YÜZ KORUYUCULAR – BARETLER FİYATLARI

Şapka baretler iş güvenliğiniz ve hayatınız için en önemli malzemelerden biridir. Bunu ihmal etmeniz ya da çalıştığınız yerin size bu baretleri teslim etmemesi gerçekten büyük bir yanlıştır. Buna dikkat etmeye özen göstermelisiniz. Hayati anlamda bu kadar önemli olan bu ürün fiyatı bakımından da yüzleri güldürmektedir. İstekirtasiye.com sizler için en uygun baret fiyatlarını sergilemektedir. Hemen şimdi dilediğiniz miktarda bareti en uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz!